İşleyişimiz Nasıl Olacak?


Gruplarımıza üye olmak için; 05307946161 numarasına whatsapptan yazabilirsiniz.

Bu konudan başlayabilirsiniz: Yerel İşletme Detaylı ve Eşsiz SEO Çalışması
1- Tüm üyelerimize kod vereceğiz. Üyelerimizin kodu, telefon numarası, ismi excel tablosu halinde whatsapp gruplarımızda olacak. Grup içerisinde olan herkes, hafta içi 09:00 - 20:00 saatleri arası, tüm grup üyelerinden özel mesaj alarak yorumlaşmayı kabul etmiş sayılacak. (En fazla 2 mesaj) Bu, basit bir yorumlaşma grubu değil, öyle olmadığını Yerel Seo Çalışmaları yazımızı okuduğunuzda anlayacaksınız.

2- İşletmenizin arama motorlarında ki düzeyi için günde 2 yorumdan fazla almayın. Şunu sakın unutmayın ki, spama düşerseniz hesabınızın sıralamada gerileme ihtimali yüksek. Baştan sona organik olacağız.

3- Whatsapp grupları tüm kullanıcılara yorum yapmaya kapalı olacak. Sağlıklı ve kesintisiz işlem için bu tür önlemleri baştan alacağız. Ve 30'ar kişilik gruplar olacağız. Herkesin kodu ve telefon numaraları belli olduğu için, herkes kendi çetelesini tutacak. Yani bugün, grubunuzda ki 901 ve 902 kodlu yorumcudan yorum aldınız, yarın 903 ve 904 olarak sistem ilerleyecek. Bir kullanıcı 29 yorum aldığında (15 gün sonra) herkes yeni mail hesabı açacak ve olayı başa döndüreceğiz.

4- Gereksinimleri aksatan, esneten, mazereti yoksa sistem üyeliğinden çıkarılacak ve diğer gruplarımızdan, eksilen gruba takviye yapılacak. Gruplardan çıkarılan geri alınmayacak ancak mazeretli çıkmak veya ara vermek isteyen üyelerimiz, diğer üyelerimizi mağdur etmeden çıkarılacak ve talebi halinde geri alınacak.

BU SİZE NE İMKAN SAĞLAR?

1- İşletmeniz pozitif yönde değer kazanır.

2- Bu çalışma ekibi ile, kendi çevrenizden ve kendi imkanlarınızla, yerel işletme sıralamalarında üst sıralara çıkarma işi alarak gruplarımızda bu işi imece usulü yaptırabilir, ek kazanç (belki ana kazancınızdan fazla kazanç) elde edebilirsiniz.

3- Bu sistemin bir ileri boyutu ve şuan taslak olarak hazır olan ancak yerel işletmeler sistemini rayına koyduktan sonra yürürlüğe sokacağımız, web site seo işlemi var. Yine benzer mantıkla çalışma olarak. Bu sistemin detayları daha sonra açıklanacak.

PEKİ MEHMET ÖZTÜRK, SENİN BU İŞTEN KAZANCIN NEDİR?

1- Sizler gibi ben de işletmemin ve reklamını üstlendiğim işletmelerin tanıtımını yapacağım, yerel sıralamada yükselteceğim.

Gruplarımıza üye olmak için; 05307946161 numarasına whatsapptan yazabilirsiniz.